nrc media logo

Werken bij

Werken bij NRC Media

De redactie en uitgeverij streven elke dag naar uitstekende journalistiek in onze kranten, op onze site en in onze apps. Met ongeveer 350 mensen werken we in hartje Amsterdam aan het dynamische Rokin.

Jong talent en bewezen ervaring
De mensen bij NRC Media vormen een mooie mix van jong talent en bewezen ervaring. Journalisten met absolute autoriteit op hun vakgebied, versus jonge talenten met de meest innovatieve idee├źn. De accountmanager met een indrukwekkend track record, maar ook de bruisende marketeer die nog bezig is af te studeren.

Solliciteren

We hebben regelmatig vacatures, van redactioneel tot commercieel of ondersteunende functies en we zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen met een flinke dosis ondernemerschap. Bij NRC Media kijken we niet in welk hokje je past, maar naar wie je bent en naar je capaciteiten. In onze organisatie liggen veel kansen om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Pak deze kans en solliciteer op een van de vacatures.

Open sollicitatie
Zie je op dit moment geen passende vacature, maar ben je wel ge├»nteresseerd in werken bij NRC Media? Stuur dan een open sollicitatie naar: solliciteren@nrc.nl.


Journalistieke stages

Op zoek naar een journalistieke stage? NRC heeft verschillende stageplaatsen voor gemotiveerde studenten en jonge talenten die het vak willen leren. Dat hoeft niet per se voor een journalistieke opleiding te zijn, als je maar over journalistieke kwaliteiten beschikt. NRC biedt mogelijkheden op het gebied van de schrijvende journalistiek, audiovisuele journalistiek, vormgeving, eindredactie, illustraties, fotoredactie.

Wil je solliciteren, stuur dan een mail naar stage@nrc.nl met een motivatie waarom je stage wil lopen bij NRC, op welk gebied en vertel ook wat het doel is van je stage. Stuur tevens je cv mee en een paar voorbeelden van journalistiek werk dat je gemaakt hebt.