nrc media logo

We doen graag iets eXTRa’s

vrijdag 24 april 2020

We leven momenteel in een bijzondere tijd, in een situatie die we met z’n allen niet eerder hebben meegemaakt en waarin het woord “extra” centraal staat: het kabinet nam extra maatregelen. We wassen extra goed en vaak onze handen. We moeten extra goed op onszelf en op elkaar letten. Het is een tijd waarin nieuwe informatie, feiten en cijfers elkaar extra snel opvolgen. En daarom is juist nu betrouwbare nieuwsvoorziening extra belangrijk.

Het is ook een tijd waarin we elkaar wel wat extra een hart onder de riem mogen steken. Vanuit ons branded content team NRC XTR leveren wij daar graag een bijdrage aan: iets eXTRa’s. We hebben diverse partners gevraagd hun verhalen te delen over de initiatieven die zij hebben bedacht om, in tijden waarin afstand geboden is, eigen medewerkers, klanten of anderen in de omgeving te helpen en toch dichtbij te houden.

Hier zijn verschillende mooie en hartverwarmende verhalen uit voort gekomen: van kleinschalige persoonlijke gestes tot grote maatschappelijke initiatieven. Deze verhalen delen wij de komende dagen/weken via het NRC-platform met onze lezers, waarbij vanaf vandaag het eerste artikel al te lezen is via www.nrc.nl/advertentie/extra.

Houd deze pagina vooral in de gaten om op de hoogte te blijven van de bijzondere initiatieven van onze partners.