Werken bij NRC

Werken bij NRC Media

De redactie en uitgeverij streven elke dag naar uitstekende journalistiek in onze kranten, op onze site en in onze apps. Met ongeveer 350 mensen werken we in hartje Amsterdam aan het dynamische Rokin.

Jong talent en bewezen ervaring
De mensen bij NRC Media vormen een mooie mix van jong talent en bewezen ervaring. Journalisten met absolute autoriteit op hun vakgebied, versus jonge talenten met de meest innovatieve ideeën. De accountmanager met een indrukwekkend track record, maar ook de bruisende marketeer die nog bezig is af te studeren.

Solliciteren

We hebben regelmatig vacatures, van redactioneel tot commercieel of ondersteunende functies en we zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen met een flinke dosis ondernemerschap. Bij NRC Media kijken we niet in welk hokje je past, maar naar wie je bent en naar je capaciteiten. In onze organisatie liggen veel kansen om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Pak deze kans en solliciteer op een van de vacatures.

Open sollicitatie
Zie je op dit moment geen passende vacature, maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij NRC Media? Stuur dan een open sollicitatie naar: solliciteren@nrc.nl.

Marketeer NRC Live

40 uur per week

Bekijk de vacature