Nieuws

'Een goed jaar' voor NRC Media B.V. NieuwsNRC
14 juli 2017

Voor NRC Media was 2016 ‘een goed jaar’

13 juli 2017 - Reinier Kist De oplages van NRC Handelsblad en nrc.next stegen in 2016 en de winst nam met 6,6 procent toe. NRC Media, uitgever van NRC Handelsblad,...
Mediahuis Nieuws
26 juni 2017

Persbericht: Mediahuis krijgt nieuwe dimensie door overname TMG

PERSBERICHT Antwerpen, 23 juni 2017 Toonaangevende multimediagroep in Nederland en België zet volgende stap in groei en transformatie   Antwerpen, 23 juni 2017 - Met de overname van Telegraaf Media...
nrc.nl, onze nieuwsbrief en WhatsApp-dienst

Geschiedenis NRC

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl en heeft diverse aanpalende activiteiten zoals de NRC Webwinkel en NRC Live, dat allerlei evenementen organiseert. We zijn een dynamsich bedrijf, maar we beheren cultureel erfgoed wat zijn oorsprong vindt in de negentiende eeuw.
We investeren in nieuwe printtitels, ontwikkelen online initiatieven en werken continu aan creatieve en effectieve communicatie-oplossingen voor onze zakelijke partners. We gaan uit van wat onze lezers en adverteerders van ons verwachten, en die verwachting willen we overtreffen.

Lees meer

Werken bij NRC

De redactie en uitgeverij streven elke dag naar uitstekende journalistiek in onze kranten, op onze site en in onze apps. Met ongeveer 350 mensen werken we in hartje Amsterdam aan het dynamische Rokin. De mensen bij NRC Media vormen een mooie mix van jong talent en bewezen ervaring. We hebben regelmatig vacatures, van redactioneel tot commercieel of ondersteunende functies en we zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen met een flinke dosis ondernemerschap.

Bekijk vacatures
NRC Handelsblad, buitenaanzichten, 13-05-2014. Foto: Imara Angulo Vidal
Contact NRC Media

Contact

Heeft u vragen? Op de contactpagina vindt u e-mailadressen, telefoonnummers en adresgegevens van NRC.

Bekijk overzicht