Nieuws

NRC Media en Wayne Parker Kent Nieuws
18 mei 2017

NRC Media en Wayne Parker Kent bundelen krachten rondom content marketing

Op vrijdag 12 mei jl. hebben NRC Media en Wayne Parker Kent een strategisch partnership gesloten. Eigenaar van NRC Media, Het Belgische Mediahuis, investeert in dit partnership mede om de...
AwardsNieuws
21 april 2017

nrc.nl genomineerd voor ‘beste nieuwssite’ van Europa

Bij de European Digital Media Awards die op 24 april in Kopenhagen werden uitgereikt, was de website van NRC genomineerd als ‘beste nieuwssite’. De andere genomineerden in deze categorie waren...
nrc.nl, onze nieuwsbrief en WhatsApp-dienst

Geschiedenis NRC

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl en heeft diverse aanpalende activiteiten zoals de NRC Webwinkel en NRC Live, dat allerlei evenementen organiseert. We zijn een dynamsich bedrijf, maar we beheren cultureel erfgoed wat zijn oorsprong vindt in de negentiende eeuw.
We investeren in nieuwe printtitels, ontwikkelen online initiatieven en werken continu aan creatieve en effectieve communicatie-oplossingen voor onze zakelijke partners. We gaan uit van wat onze lezers en adverteerders van ons verwachten, en die verwachting willen we overtreffen.

Lees meer

Werken bij NRC

De redactie en uitgeverij streven elke dag naar uitstekende journalistiek in onze kranten, op onze site en in onze apps. Met ongeveer 350 mensen werken we in hartje Amsterdam aan het dynamische Rokin. De mensen bij NRC Media vormen een mooie mix van jong talent en bewezen ervaring. We hebben regelmatig vacatures, van redactioneel tot commercieel of ondersteunende functies en we zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen met een flinke dosis ondernemerschap.

Bekijk vacatures
NRC Handelsblad, buitenaanzichten, 13-05-2014. Foto: Imara Angulo Vidal
Contact NRC Media

Contact

Heeft u vragen? Op de contactpagina vindt u e-mailadressen, telefoonnummers en adresgegevens van NRC.

Bekijk overzicht