Nieuws

Nieuws
8 november 2017

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden!

Op alweer de 8e editie van De Nacht van NRC heeft onze partner Kamera Express een groot deel van de aanwezige NRC-lezers fotografisch geportretteerd. Op dit evenement in de Doelen...
NieuwsNRC
4 oktober 2017

Makers Fokke & Sukke winnen Inktspotprijs 2017

De makers van Fokke & Sukke: Jean-Marc van Tol, John Reid en Bastiaan Geleijnse, hebben op 26 september de Inktspotprijs 2017 gewonnen. Het trio krijgt de eerste prijs voor hun...
nrc.nl, onze nieuwsbrief en WhatsApp-dienst

Geschiedenis NRC

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl en heeft diverse aanpalende activiteiten zoals de NRC Webwinkel en NRC Live, dat allerlei evenementen organiseert. We zijn een dynamisch bedrijf, maar we beheren cultureel erfgoed wat zijn oorsprong vindt in de negentiende eeuw.
We investeren in nieuwe printtitels, ontwikkelen online initiatieven en werken continu aan creatieve en effectieve communicatie-oplossingen voor onze zakelijke partners. We gaan uit van wat onze lezers en adverteerders van ons verwachten, en die verwachting willen we overtreffen.

Lees meer

Werken bij NRC

De redactie en uitgeverij streven elke dag naar uitstekende journalistiek in onze kranten, op onze site en in onze apps. Met ongeveer 350 mensen werken we in hartje Amsterdam aan het dynamische Rokin. De mensen bij NRC Media vormen een mooie mix van jong talent en bewezen ervaring. We hebben regelmatig vacatures, van redactioneel tot commercieel of ondersteunende functies en we zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen met een flinke dosis ondernemerschap.

Bekijk vacatures
NRC Handelsblad, buitenaanzichten, 13-05-2014. Foto: Imara Angulo Vidal
Contact NRC Media

Contact

Heeft u vragen? Op de contactpagina vindt u e-mailadressen, telefoonnummers en adresgegevens van NRC.

Bekijk overzicht