Nieuws

NieuwsNRC Media nieuws
12 april 2018

Persbericht: Jaarverslag NRC Media Holding 2017

PERSBERICHT Amsterdam, 12 april 2018   2017 WAS EEN GOED JAAR VOOR NRC NRC kan met trots terugkijken op 2017. Dat blijkt uit de jaarrekening van NRC Media Holding BV...
NieuwsNRC Media nieuws
7 maart 2018

Persbericht: Mediahuis resultaten 2017

PERSBERICHT MEDIAHUIS Amsterdam, 5 maart 2018   2017 was een scharnierjaar voor ons bedrijf. Door de overname van Telegraaf Media Groep (TMG) en de inkanteling van de media-activiteiten die Corelio...
nrc.nl, onze nieuwsbrief en WhatsApp-dienst

Geschiedenis NRC

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl en heeft diverse aanpalende activiteiten zoals de NRC Webwinkel en NRC Live, dat allerlei evenementen organiseert. We zijn een dynamisch bedrijf, maar we beheren cultureel erfgoed wat zijn oorsprong vindt in de negentiende eeuw.
We investeren in nieuwe printtitels, ontwikkelen online initiatieven en werken continu aan creatieve en effectieve communicatie-oplossingen voor onze zakelijke partners. We gaan uit van wat onze lezers en adverteerders van ons verwachten, en die verwachting willen we overtreffen.

Lees meer

Werken bij NRC

De redactie en uitgeverij streven elke dag naar uitstekende journalistiek in onze kranten, op onze site en in onze apps. Met ongeveer 350 mensen werken we in hartje Amsterdam aan het dynamische Rokin. De mensen bij NRC Media vormen een mooie mix van jong talent en bewezen ervaring. We hebben regelmatig vacatures, van redactioneel tot commercieel of ondersteunende functies en we zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen met een flinke dosis ondernemerschap.

Bekijk vacatures
NRC Handelsblad, buitenaanzichten, 13-05-2014. Foto: Imara Angulo Vidal
Contact NRC Media

Contact

Heeft u vragen? Op de contactpagina vindt u e-mailadressen, telefoonnummers en adresgegevens van NRC.

Bekijk overzicht