Nieuws

Thomas Rueb wint de Publieksprijs bij de Tegel 2016 NieuwsNRC
19 april 2017

NRC wint Publieksprijs bij uitreiking Tegels

Op 18 april vond de jaarlijkse Tegel-uitreiking plaats in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Tijdens deze avond is bekend geworden dat NRC-redacteur Thomas Rueb in de prijzen is gevallen....
nrc.nl Europees genomineerd AwardsNieuws
11 april 2017

Europese nominatie ‘beste nieuwssite’ voor nrc.nl

De website van NRC is, samen met de twee Britse nieuwssites The Financial Times en The Guardian, genomineerd voor ‘beste nieuwssite’ bij de European Digital Media Awards. Bij de awards,...
nrc.nl, onze nieuwsbrief en WhatsApp-dienst

Geschiedenis NRC

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl en heeft diverse aanpalende activiteiten zoals de NRC Webwinkel en NRC Live, dat allerlei evenementen organiseert. We zijn een dynamsich bedrijf, maar we beheren cultureel erfgoed wat zijn oorsprong vindt in de negentiende eeuw.
We investeren in nieuwe printtitels, ontwikkelen online initiatieven en werken continu aan creatieve en effectieve communicatie-oplossingen voor onze zakelijke partners. We gaan uit van wat onze lezers en adverteerders van ons verwachten, en die verwachting willen we overtreffen.

Lees meer

Werken bij NRC

De redactie en uitgeverij streven elke dag naar uitstekende journalistiek in onze kranten, op onze site en in onze apps. Met ongeveer 350 mensen werken we in hartje Amsterdam aan het dynamische Rokin. De mensen bij NRC Media vormen een mooie mix van jong talent en bewezen ervaring. We hebben regelmatig vacatures, van redactioneel tot commercieel of ondersteunende functies en we zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen met een flinke dosis ondernemerschap.

Bekijk vacatures
NRC Handelsblad, buitenaanzichten, 13-05-2014. Foto: Imara Angulo Vidal
Contact NRC Media

Contact

Heeft u vragen? Op de contactpagina vindt u e-mailadressen, telefoonnummers en adresgegevens van NRC.

Bekijk overzicht