Nieuws

NieuwsNRC Media nieuws
29 januari 2018

Persbericht: Harmonisatie nrc.next op zaterdag en NRC Weekend

PERSBERICHT Amsterdam, 18 januari 2018   nrc.next op zaterdag en NRC Weekend vanaf 27 januari 2018 geharmoniseerd In 2017 bracht NRC de ochtend- en middagkrant in opbouw dichter bij elkaar...
Nieuws
9 januari 2018

Journalistiek Jaarverslag NRC 2017

Een nieuwsmedium zoals NRC levert niet alleen een financieel jaarverslag, maar júist ook een journalistiek verslag: per slot van rekening draait het bij ons allemaal om de inhoud en daarom...
nrc.nl, onze nieuwsbrief en WhatsApp-dienst

Geschiedenis NRC

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl en heeft diverse aanpalende activiteiten zoals de NRC Webwinkel en NRC Live, dat allerlei evenementen organiseert. We zijn een dynamisch bedrijf, maar we beheren cultureel erfgoed wat zijn oorsprong vindt in de negentiende eeuw.
We investeren in nieuwe printtitels, ontwikkelen online initiatieven en werken continu aan creatieve en effectieve communicatie-oplossingen voor onze zakelijke partners. We gaan uit van wat onze lezers en adverteerders van ons verwachten, en die verwachting willen we overtreffen.

Lees meer

Werken bij NRC

De redactie en uitgeverij streven elke dag naar uitstekende journalistiek in onze kranten, op onze site en in onze apps. Met ongeveer 350 mensen werken we in hartje Amsterdam aan het dynamische Rokin. De mensen bij NRC Media vormen een mooie mix van jong talent en bewezen ervaring. We hebben regelmatig vacatures, van redactioneel tot commercieel of ondersteunende functies en we zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen met een flinke dosis ondernemerschap.

Bekijk vacatures
NRC Handelsblad, buitenaanzichten, 13-05-2014. Foto: Imara Angulo Vidal
Contact NRC Media

Contact

Heeft u vragen? Op de contactpagina vindt u e-mailadressen, telefoonnummers en adresgegevens van NRC.

Bekijk overzicht