nrc media logo

NRC Carrière vernieuwt

woensdag 21 juni 2017

NRC beschikt over de intellectuele lenigheid om voortdurend in te spelen op de behoefte en het leesgedrag van de hoogopgeleide lezer. De unieke en onderscheidende kwaliteitsjournalistiek blijft dezelfde, de vorm en de drager ontwikkelen zich. Zo maakt NRC volop gebruik van de middelen die online met zich meebrengt (zoals liveblogs, video’s of podcasts) en zien we dat onze lezer ook steeds meer online leest.

Maandelijks bereikt NRC via nrc.nl een hoogopgeleid miljoenenpubliek. We willen dat u als adverteerder hiervan profiteert. Daarom hebben wij per 14 juni de verhalen en vacatures die voorheen op nrccarriere.nl te vinden waren, ondergebracht op nrc.nl. Op deze manier wordt uw boodschap nog effectiever onder de aandacht gebracht bij alle, zeer betrokken NRC-lezers.

nrc.nl/carriere
De nieuwe homepage voor vacatures is nrc.nl/carriere. De vacature-zoekbalk is direct vanaf deze redactionele pagina beschikbaar voor kandidaten. De vormgeving van de vacaturepagina’s is identiek aan die van de vertrouwde redactionele pagina’s van nrc.nl, waardoor de nrc.nl-lezer de vacatures als integraal onderdeel van het platform beschouwt. Op de redactionele artikelpagina’s zijn de zoekbalk en vacatures opnieuw zichtbaar om de aandacht te trekken van (latent) werkzoekenden.

Speciaal voor u als adverteerder introduceren we diverse commerciële posities zoals de topvacaturepositie rechtsboven op de pagina, waarin uw vacature extra onder de aandacht wordt gebracht. Hiermee verhoogt u de kans op een match met een geschikte kandidaat aanzienlijk. Ook bieden we advertorial-posities aan zodat u met uw merkboodschap in het juiste umfeld staat en direct zichtbaar bent voor de NRC-lezer.

Werkgeversaccount
U kunt via uw werkgeversaccount op nrccarriere.nl/werkgevers blijven inloggen, uw vacatures plaatsen en beheren. Uw vacature en advertentie profiteren dan automatisch van het grote bereik van nrc.nl.

Over NRC Carrière
NRC Carrière kent een crossmediale basis waarmee optimaal bereik wordt gegenereerd onder de hoogopgeleide NRC-lezer. Zowel in print – doordeweeks en in het weekend in het Economiekatern –  als op nrc.nl/carriere creëert de NRC-redactie een arbeidsmarkt-umfeld, met redactionele stukken over carrière en met columns van bijvoorbeeld Ben Tiggelaar en Japke-d. Bouma.Bezoek NRC Carrière op nrc.nl/carriere