NieuwsNRC Media nieuws

Welkom bij de nieuwe nrc.nl

Door 13 oktober 2015 Geen Reacties

Vanaf vandaag vind je op nrc.nl naast het belangrijkste nieuws alles wat NRC te bieden heeft: alle stukken uit NRC Handelsblad, nrc.next en NRC Q helder, toegankelijk en overzichtelijk gepresenteerd, aangevuld met onze digitale schatkist: het hele archief.

De site is niet langer gemaakt door één internetredactie maar door alle redacteuren en correspondenten van NRC, die de klok rond het laatste nieuws brengen, de meest diepgravende achtergronden schrijven, de scherpste interviews afnemen, de meest indrukwekkende fotoseries samenstellen en intelligente verstrooiing bieden.

Waarom?
Ons uitgangspunt is dat NRC altijd relevant moet zijn voor de lezer: op elk apparaat, op elk moment van de dag. Op onze site, maar ook op onze apps en sociale media, brengen we daarom de hele dag door het laatste nieuws en dwingende verhalen met verstandige antwoorden op vragen die je hebt (of niet durfde te stellen). Onze scherpe liveblogs blijven, net als het nieuws met de snelle duiding die je van ons gewend bent. Ook de columnisten en de rubriek Beste van het web – met de meest besproken filmpjes en longreads – blijven, nu aangevuld met al het moois dat onze tweehonderd journalisten maken.

Lees hier het hele artikel.