NieuwsNRC Media nieuws

Nieuwe mobiele advertentiemogelijkheid op m.nrc.nl: Mobile Video

Door 19 maart 2015 Geen Reacties

Mobiele advertenties worden steeds vaker ingezet als deel van een bredere digitale campagne. Volgens de ‘Entertainment and Media Outlook for the Netherlands 2014-2018’ van PwC zullen de bestedingen voor mobiele advertenties in de komende vier jaar in Nederland zelfs fors verdubbelen: van 13 miljoen in 2014, naar 27 miljoen in 2018.

Sinds vorige maand kunnen adverteerders op de mobiele site van nrc.nl ook met video adverteren, om zo nog beter onder de aandacht van de bezoeker te komen. Dit advertentieformaat staat onderaan de artikelen op m.nrc.nl, waarbij na het afspelen van de video een (dynamische) banner wordt getoond.

NRC Media is verheugd dat Netflix de eerste klant is die Mobile Video op m.nrc.nl heeft ingezet. Sinds februari adverteren zij, als deel van een bredere digitale campagne op nrc.nl, voor de nieuwe serie ‘Better Call Saul’ en de inmiddels zeer bekende serie ‘Houses of Cards’.

Bent u geïnteresseerd om ook Mobile Video voor uw campagne in te zetten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze salesafdeling, bereikbaar via 020-755 3049 of per e-mail op sales@nrc.nl.

mobile-video-nrc