Sinds 10 maart heeft NRC een handige iOS-app waarin álle artikelen van NRC te lezen zijn. Handig voor een momentje tussendoor of onderweg.

NRC app
Journalistiek van NRC kwaliteit in één app
Alle artikelen van NRC in de nrc.nl app lezen, zowel die van NRC Handelsblad en nrc.next. Nieuws, achtergrond en duiding is in de nrc.nl app geoptimaliseerd voor op de smartphone. Handig voor een momentje tussendoor of onderweg.

Terwijl je weg was
Bij elke opening toont de app de meest interessante en nieuwste artikelen die je hebt gemist terwijl je even weg was. Dit is handig om snel bij te zijn met het laatste nieuws en achtergronden. Natuurlijk deel je eenvoudig op social media via Twitter, Facebook of Whatsapp interessante artikelen met je vrienden.

Onbeperkt toegang voor NRC-abonnees
NRC-abonnees krijgen, door in te loggen met hun NRC-account, onbeperkt toegang tot alle artikelen van NRC. Natuurlijk is inloggen met gekoppelde social media accounts mogelijk. Gebruikers zonder een (digitaal) abonnement geven we een paar artikelen cadeau, net als op nrc.nl.

Binnenkort verwacht
Notificaties bij belangrijk nieuws en een Android-versie.

Adverteren in de NRC app?
NRC kent een hoge selectiviteit onder de AB1 doelgroep, tevens zijn NRC-lezers hoog geëngageerd. Samen leidt dit ertoe dat adverteerders veel impact kunnen hebben door hun campagne bij NRC in te zetten. Niet alleen in print maar ook online biedt NRC adverteerders de mogelijkheid om – met respect voor de lezer – branded content te maken die de lezer in vervoering brengt. Een ongekende mogelijkheid voor een adverteerder om de advertentieboodschap impactvol en daarmee dus ook waardevol te maken.

Je kunt adverteren in de timeline en onder de artikelen. Wil je meer weten over adverteren in de app van NRC of het bereiken van de AB1 doelgroep? Neem dan contact op met je accountmanager of via sales@nrc.nl.