NieuwsNRC Media nieuws

Madelon Hoekstra – Fortuin nieuwe commercieel directeur NRC Media

Door 30 april 2015 Geen Reacties

NRC Media heeft Madelon Hoekstra-Fortuin aangesteld als commercieel directeur. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het commerciële beleid en het aansturen van de afdeling sales. Als commercieel directeur rapporteert Madelon rechtstreeks aan CEO Rien van Beemen.

De afgelopen jaren heeft Madelon brede commerciële ervaring opgedaan. Onder andere bij Exterion Media (voorheen CBS Outdoor), MTV en Advance Interactive. Bij online gaming exploitant GameHouse (Zylom) was zij als Managing Director verantwoordelijk voor alle commerciële resultaten in Europa, Brazilië en Amerika.

“Madelon is een echte professional die van alle markten thuis is. Met haar persoonlijkheid en expertise zal zij een leidende rol vervullen in de belangrijke ontwikkeling die NRC Media de komende jaren zal doormaken binnen de snel veranderende mediawereld,” aldus Rien van Beemen.

Madelon Hoekstra – Fortuin over haar nieuwe rol: “NRC Media is een prachtig bedrijf met sterke merken in het portfolio. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan en kijk ernaar uit om samen met het team de commerciële exploitatie van de merken, zowel online als offline, verder uit te bouwen.”