We helpen u graag persoonlijk verder

Meer informatie

De mogelijkheden van Branded Content

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op via xtr@nrc.nl of +31 (0)20 755 3053.

Doelstelling bepalen

NRC XTR ontwikkelt, met respect voor de lezer en met de doelstellingen van de opdrachtgever als uitgangspunt, unieke en relevante content die de lezer in vervoering brengt. Wij helpen u om kritisch te kijken naar de eigen doelstellingen, zodat branded content van NRC XTR naadloos aansluit bij uw strategie.

Het juiste haakje

De kracht van NRC is om het juiste haakje te vinden zodat u op een inhoudelijke en effectieve manier kunt communiceren met de NRC-lezer. NRC XTR is bijzonder goed in staat om het juiste haakje te vinden bij de boodschap die u als opdrachtgever wilt overbrengen, passend bij het journalistieke thema dat onze lezers verkiezen.

De kwaliteit van NRC

NRC XTR brengt uw verhalen met dezelfde kwaliteit als dat u gewend bent van onze eigen redacteuren, geschreven door specialisten die affiniteit hebben met het vakgebied. De inhoud moet dezelfde journalistieke kwaliteit hebben als redactionele artikelen zodat de NRC-lezers branded content artikelen daadwerkelijk gaan lezen.

Meten van effectiviteit

Wij vinden het belangrijk om de effectiviteit van onze branded content te meten. Daarom biedt NRC de mogelijkheid om een effectiviteitsonderzoek uit te voeren om kwalitatief te meten hoe de merk- en themastatements door de campagne zijn beïnvloed. Daarnaast worden resultaten van digitale uitingen tijdens de gehele campagneperiode continu gemonitord door middel van Moat en Chartbeat.